26 / 04 / 2024

Trendist Ataşehir satış fiyatları!

 Trendist Ataşehir satış fiyatları!

Trendist Ataşehir satış fiyatları minimum 253 bin lira olarak belirlendi. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor...


Trendist Ataşehir satış fiyatları haberimizin devamında yer alıyor ancak önce projede detaylarından bahsedelim... K Yapı Gayrimenkul ile Solid İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje, İstanbul Ataşehir'de konumlandırılıyor.


Hem konutların hem de ticari birimlerin yer aldığı Trendist Ataşehir projesinde 830 adet konut ve 40 adet dükkan bulunuyor. Proje 33 katlı üç kule ve 8 katlı 13 konut bloğu olarak yükseliyor.


Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Trendist Ataşehir Evleri'nde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


Trendist Ataşehir satış fiyatları 258 bin TL'den başlıyor. Satış sürecinin devam ettiği proje toplam 350 milyon lira yatırım bedeli ile inşa ediliyor.


Trendist Ataşehir'de yer alan sosyal alanlar arasında yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitness center, spor alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, cafe, restaurant bulunuyor.


Trendist Ataşehir satış ofisi!

Trendist Ataşehir adres : Atatürk Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. No. 25 (Ataşehir Bulvarı) Ataşehir / İstanbul


Trendist Ataşehir iletişim

Tel  : 0216 455 33 33 

Web: www.trendistatasehir.com

Esra Nur AÇKı/Konuttimes.com