28 / 03 / 2024

Toya Moda teslim tarihi!

Toya Moda teslim tarihi!

Toya Moda teslim tarihi için haberimizden faydalanabilirsiniz. Projedeki balkonlu konutların metrekare fiyatları 3 bin 600 TL’den başlıyor


Toya Moda teslim tarihi haberimizin devamında yer alıyor ancak önce projeden bahsedelim. 100 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan proje Toya Yapı imzası taşıyor. Proje Baısn Ekspres Yolu'nda inşa ediliyor. 


Stüdyodan 3+1'e kadar tüm daire tiplerine yer verilen Toya Moda projesinde 486 tane daire ve 35 tane ticari birim yer alıyor. Proje bugün yapılan lansmanla satış sürecine başladı.


Toya Moda projesinde daire büyüklükleri 37 metrekareden başlıyor, 151 metrekareye kadar ulaşıyor. Projede satışa sunulan dairelerin fiyatları 185 bin TL'den başlıyor.


Toya Moda Evleri'nde tamamı balkonlu konutların metrekare fiyatları 3 bin 600 TL’den başlıyor. Toya Moda projesinin yüzde 70'i yeşil alan olarak tasarlandı. Proje tasarımı ödüllü mimar Bünyamin Derman tarafından yapılıyor. 


Toya Moda projesinde sauna, buhar banyosu, açık-kapalı yüzme havuzu, masa tenisi, dans-pilates, fitness, kapalı basketbol salonu, squash, çocuk havuzu, açık-kapalı çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları yer alıyor. 


Toya Moda teslim tarihi 2016 yılının Aralık ayı olarak belirlendi. Projede Atatürk Havalimanı’na 3 dakika uzaklıkta ve İDO Yenikapı İskelesine ise 15 dakika mesafede yükseliyor. 


Toya Moda iletişim

Web: www.toyamoda.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı