24 / 04 / 2024

Toya Moda nerede?

Toya Moda nerede?

Toya Moda nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan projede daire fiyatları 185 bin TL'den başlıyor.


"Toya Moda nerede?" sorusunun yanıtını vermeden önce projeden bahsedelim. Bugün yapılan lansmanla satışa çıkan proje Toya Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Proje Basın Ekspres Yolu'nda inşa ediliyor.


Toya Moda projesinde alanları 37 metrekare ile 151 metrekare arasında değiştiği projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri yer alıyor. Projede toplam 486 tane daire ve 35 tane ticari birim bulunuyor.


Toya Moda projesinde teslimler Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek. Daire fiyatlarının 185 bin TL'den başladığı projede tamamı balkonlu konutların metrekare fiyatları 3 bin 600 TL’den başlıyor.


Toya Moda Evleri'nde yer alan sosyal alanlar arasında sauna, buhar banyosu, açık-kapalı yüzme havuzu, masa tenisi, dans-pilates, çocuk havuzu, açık-kapalı çocuk oyun alanları,  fitness, kapalı basketbol salonu, squash ve yürüyüş yolları yer alıyor.


Toya Moda nerede?

Toya Moda projesi konum olarak Atatürk Havalimanı’na 3 dakika uzaklıkta ve İDO Yenikapı İskelesine ise 15 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Toya Moda iletişim

Web: www.toyamoda.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı