26 / 04 / 2024

Toki Bahçekent Evleri fiyatlar!

Toki Bahçekent Evleri fiyatlar!

Toki Bahçekent Evleri fiyatlar için haberimizi inceleyebilirsiniz. Dev Hayat Park'a komşu olarak konumlandırılacak olan Bahçekent Avrupark Projesi 500 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor...


Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle hayata geçirilen Bahçekent Avrupark, toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılan proje dev şehir parkının Hayat Park'a yakın bir mesafede bulunuyor.


Toki Bahçekent Evleri fiyatlar ile ilgili bilgiler öncesinde projenin genel özelliklerini aktaralım. Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzası taşıyan projenin ortak alanlarında, okullar, havuz, restoranlar, gölet, cami ve piknik alanları, spor alanları, kafeler, çim amfi, marketler, oyun alanları, mağazalar, yamaç terasları, 

bankalar, etkinlik alanları gibi alanlar mevcut.


Daire büyüklükleri 64 metrekareden başlayıp 186 metrekareye kadar yükselen Toki Bahçekent Evleri'nde ayrıca 86 tane ticari üniteye de yer veriliyor. Projede toplam daire sayısı ise 1.394.


Toki Bahçekent Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon gibi seçenekler sunuyor. Projede teslimlerin 2018 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor.


Toki Bahçekent Evleri fiyatlar


Toki Bahçekent Evleri fiyatlar kapsamında projede daire fiyatları 1 oda 1 salonlarda 170 bin TL'den başlıyor. Proje lokasyon olarak, Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre, Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre mesafede yer alıyor.


Toki Bahçekent Evleri iletişim

Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com





Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016