19 / 04 / 2024

Temapark İstanbul ne zaman teslim?

Temapark İstanbul ne zaman teslim?

Temapark İstanbul ne zaman teslim sorusunun yanıtı için haberimizden faydalanabilirsiniz. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 400 TL'den başlıyor...


Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur ortaklığında hayata geçirilen Temapark İstanbul projesi İstanbul Halkalı Atakent bölgesinde konumlandırılıyor. Proje içerisinde Tema Mall AVM, Tema World ve Tema Plaza alanları bulunuyor. Temapark İstanbul ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor...


Satışların metrekare birim fiyatı üzerinde gerçekleştiği Temapark İstanbul projesinde dairelerin metrekare fiyatı 3 bin 400 liradan başlıyor. Projede bulunan dairelerin alanları 56 metrekare ile 141 metrekare arasında değişiyor.


1 milyon 550 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılan Temapark İstanbul projesinde toplam 3 bin 610 adet daire bulunuyor. Proje 4 ayrı bölümden oluşuyor.


Temapark İstanbul ne zaman teslim?

Temapark İstanbul ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2015 yılının Temmuz ayı olarak buluyor. Projede daire sahibi olunabilen projede banka kredisi ile vade imkanı sunuluyor. 


Temapark İstanbul projesinde bulunan ortak kullanım alanları arasında çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness center, buhar odası, meydanlar, otopark, spor alanları, yürüyüş yolları, sauna, buhar odası yer alıyor.


Temapark İstanbul nerede?

Temapark İstanbul adres : Atakent Mah. 03 Güney Yanyolu, 34500 Küçükçekmece / İstanbul


Temapark İstanbul iletişim

Telefon : 0212 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com