24 / 04 / 2024

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir nerede?

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir nerede?

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Leed Gold Sertifikası kriterlerine uygun olarak planlanan projede 190 tane ofis yer alıyor.


Tahincioğlu Nidakule Ataşehir nerede sorusunun yanıtını vermeden önce projeden bahsedelim. Kuzey etabının satışa sunulduğu proje Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. 


"İlk defa bir ofis projesinde binanın yanında standartların yüksekliği de konuşuluyor" sloganıyla tanıtılan Nidakule Ataşehir projesinde 190 tane ofis, 21 tane ticari birim ve 1 tane konferans salonu bulunuyor.


Tahincioğlu Nidakule Ataşehir projesinde teslimler 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşecek. Projedeki ofislerin büyüklükleri 135 metrekare ile 1.150 metrekare arasında değişiyor. Ofislerin tavan yüksekliği ise 4.20 metre olarak tasarlandı.


Tahincioğlu Nidakule Ataşehir satılık ofislerin metrekaresi 5 bin 500 liradan başlıyor. Proje Leed Gold Sertifikası kriterlerine uygun olarak planlanıyor. 


Ataşehir Nidakule projesinde jeneratörler, oyun alanları, otopark, sosyal alanlar ve 230 kişilik konferans merkezi gibi imkanlar sunuluyor. 


Tahincioğlu Nidakule Ataşehir nerede?

Adres: Tahincioğlu Nidakule Ataşehir adres: Barbaros Mahallesi Begonya Sokak No:3 Ataşehir/İSTANBUL


Nidakule Ataşehir iletişim bilgileri

Telefon: 444 4 846

Web adresi: http://tahincioglu.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com