25 / 04 / 2024

Stephen Wiltshire, Palladium Tower açılışı için İstanbul'u resmedecek!

Stephen Wiltshire, Palladium Tower açılışı için İstanbul'u resmedecek!

Dali Bellek Stephen Wiltshire Palladium Tower açılışı için İstanbul’u resmedek. 24 Eylül'de İstanbul'da olacak Wiltshire daha önce Tokyo, Roma, Hong Kong, Frankfurt, Madrid, Dubai, Kudüs, Londra, New York, Sydney, Şangay ve Brisbane'e çizimleriyle hayat verdi.


Tahincioğlu Gayrimenkul'ün projesi olan Palladium Tower açılışı için Stephen Wiltshire İstanbul'a geliyor. Dahi Bellek Stephen Wiltshire Palladium Tower açılışı için İstanbul’u resmedek. 


Dali Bellek Stephen Wiltshire 24 Eylül'de İstanbul'da olacak. 24 Eylül ile 28 Eylül tarihleri arasında Palladium AVM Cam Küre içerisinde canlı çizim yapılacak. 


Bu şova tanık olmak isteyen herkes 24 - 28 Eylül arası Palladium AVM’de kurulacak dev cam küreye bekleniyor. #istanbuluresmet hashtag’i ile İstanbul’u fotoğraflayıp instagram’da paylaşanlar Macbook Air, iPhone 5s, Go Pro, iPad Air ‘den birini kazanma ve dahi bellek Stephen Wiltshire ile tanışma fırsatı yakalıyor.


Daha Önce Tokyo, Roma, Hong Kong, Frankfurt, Madrid, Dubai, Kudüs, Londra, New York, Sydney, Şangay ve Brisbane'e çizimleriyle hayat veren Stephen Wiltshire bu kez İstanbul'u çiziyor.


Stephen Wiltshire kimdir?



Web: http://istanbuluresmet.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com