26 / 04 / 2024

Sky Tower Hotel fiyatları!

Sky Tower Hotel fiyatları!

E 7 Grup imzası taşıyan Skt Tower Hotel Batışehir Akçakoca'da hayata geçiriliyor. Peki her şey dahil konseptinde tatil imkanı sunan Sky Tower Hotel fiyatları ne kadar?


5 bin metrekare kapalı alandan meydana gelen Sky Tower Hotel projesinde 69 milyon dolar yatırım bedeli bulunuyor.  Sky Tower Hotel fiyatları öncesinde projeden kısaca bahsedelim. 


Sky Tower Hotel'de Devr-i Tatil fırsatı kapsamında her şey dahil konseptte tatil yapılabiliyor. Karadeniz’in en büyük thasso therapy ve spa-welness merkezi, tek mavi bayraklı plajı bulunan proje E 7 Grup tarafından hayata geçiriliyor. 


183 deniz manzaralı oda ve 1 adet Kind Suite oda yer alıyor. Sky Tower Hotel'de giriş ve çıkışlar cuma, cumartesi ve pazar günleri gerçekleşiyor.


Aktivite alanları, eğlence alanları, çocuklara özel alanlar, toplantı alanları, ibadet alanları ve kongre alanları gibi sosyal alanlara sahip Sky Tower Hotel'de fiyatlar firmanın kendi belirlediği dönemler içerisinde değişiyor. 


Devr-i Tatil fırsatı ile 6 yıl boyunca 7 gece 8 gün boyunca istenilen dönemler içerisinde her şey dahil tatil yapılıyor. İşte Akçakoca Sky Tower Hotel'de 4 kişilik bir aile için Sky Tower Hotel fiyatları...


Sky Tower Hotel fiyatları!

Beyaz dönem yani kış ayları 11 bin TL

Sarı dönem yani sömestr ayları 16 bin TL

Mavi dönem yani bahar ayları 14 bin TL

Kırmızı dönem yani yaz ayları ise 21 bin TL 


Sky Tower Hotel nerede?

Adres: Hacı Yusuflar Mh., Ceneviz Sokak, Akçakoca


Sky Tower Hotel telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com