19 / 04 / 2024

Sky Tower Hotel Devr-i Tatil iletişim!

Sky Tower Hotel Devr-i Tatil iletişim!

E 7 Grup tarafından hayata geçirilen Sky Tower Hotel projesinde dönemlere göre tatil yapma imkanı sunuluyor. İşte Sky Tower Hotel Devr-i Tatil iletişim telefon numarası...


5 yıldız konforunda bir tatil fırsatı sağlayan Sky Tower Hotel projesinde toplamda 184 oda bulunuyor.  Sky Tower Hotel Devr-i Tatil iletişim telefon numarası 444 7 759.


Düzce Akçakoca'da yükselen Sky Tower Hotel'de bayanlara ait kapalı havuz ve plaj da yer alıyor. E 7 Grup imzası taşıyan Hotel 2 yıldır faaliyet içinde müşterilerini ağırlıyor. 


Thalasso therapy & spa alanı, bilardo, kongre alanları, mini basketbol sahası, toplantı alanları, tenis kortu, masa tenisi, oyun salonları, mini futbol sahası gibi sosyal alanlara sahip olan projede 6 yıl boyunca tatil yapılabiliyor. 


Sky Tower Hotel Devr-i Tatil iletişim!


Fiyatların dönemlere göre değişiklik gösterdiği Sky Tower Hotel'de Kırmızı dönem 16 bin TL, Sarı dönem 12 bin TL, Mavi dönem 9 bin 600 TL ve Beyaz dönem 7 bin 500 TL olarak belirlendi. 


Sky Tower Hotel'de kırmızı dönem yaz sezonu, mavi dönem ilkbahar ve sonbahar aylarını, sarı dönem okulların tatil olduğu sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri, beyaz dönem de tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri temsil ediyor. 


Sky Tower Hotel Devr-i Tatil iletişim

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: skytowerhotel.com

Ezgi Delibeyoğlu/ Konuttimes.com