28 / 03 / 2024

Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fiyatları ne kadar?

Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fiyatları ne kadar?

Düzce Akçakoca'da inşa edilen Sky Tower Hotel projesinde 5 yıldızlı tatil konsepti sunuluyor. Peki E7 Grup imzası taşıyan Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fiyatları ne kadar?


Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fiyatları ne kadar? sorusuna cevap vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. 184 odadan meydana gelen Sky Tower Hotel projesinde bayanlara ait kapalı havuz ve plaj da yer alıyor.


Thalasso therapy & spa alanı, kongre alanları, toplantı alanları, tenis kortu, masa tenisi, oyun salonları, mini futbol sahası, bilardo, mini basketbol sahası gibi sosyal alanları bulunan Sky Tower Hotel 2 yıldır hizmet veriyor. 


E 7 Grup tarafından yükselen Sky Tower Hotel projesinde ilkbahar ve sonbahar ayları mavi dönem, yaz sezonunu kırmızı dönem, okulların tatil olduğu sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihler sarı dönem, tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihler beyaz sezon olarak adlandırılıyor. 


Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fiyatları ne kadar?


6 yıl boyunca tatil yapılabilen Sky Tower Hotel'de 5 yıldızlı tatil imkanı müşterileri bekliyor. Sky Tower Hotel Düzce Akçakoca'da hayata geçiriliyor. 


Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fiyatları ne kadar?

Kırmızı dönem 16 bin TL

Sarı dönem 12 bin TL

Mavi dönem 9 bin 600 TL 

Beyaz dönem 7 bin 500 TL 


Düzce Sky Tower Hotel iletişim

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: skytowerhotel.com

Ezgi Delibeyoğlu/ Konuttimes.com