18 / 04 / 2024

Sky Tower Devr-i Tatil güncel fiyat!

Sky Tower Devr-i Tatil güncel fiyat!

6 yıl boyunca 4 dönemden birinde tatil yapma imkanı sunulan Sky Tower Hotel projesi Düzce Akçakoca'da hayata geçiriliyor. İşte Sky Tower Devr-i Tatil güncel fiyat bilgileri...


Sky Tower Hotel projesinde 7 gece 8 gün her şey dahil konseptinde tatil yapılıyor. 6 yıl boyunca 7 gece 8 gün tatil fırsatı müşterilere 5 yıldız konforunda sunuluyor. 

Sky Tower Devr-i Tatil güncel fiyat bilgilerinden bahsetmeden önce proje hakkında kısaca bilgi verelim. 


E 7 Grup tarafından inşa edilen Sky Tower Hotel'de 4 dönem içerisinde istenilen bir dönem seçilebiliyor. Fiyatların dönemlere göre değişiklik gösterdiği Sky Tower Hotel'de bayan spa bölümünde kapalı havuzu ve bayanlara ait plajı bulunuyor. 


Sky Tower Hotel 'de kırmızı dönem yaz sezonunu, mavi sezon ilkbahar ve sonbahar aylarını, beyaz sezon ise tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri,  sarı dönem okulların tatil olduğu sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri kapsıyor. 


Batı Karadeniz'de yer alan Düzce'nin Akçakoca ilçesinde hayata geçirilen Sky Tower Hotel projesinde Thalasso therapy & spa alanı ve oyun salonları, mini futbol sahası, kongre alanları, bilardo, masa tenisi, mini basketbol sahası, toplantı alanları, tenis kortu yer alıyor.


Sky Tower Devr-i Tatil güncel fiyat!

Beyaz dönem için 7 bin 500 TL

Mavi dönem için 9 bin 600 TL

Sarı dönem için 12 bin TL

Kırmızı dönem için ise 16 bin TL


Sky Tower Hotel telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com