19 / 04 / 2024

Şişli Nurol Tower kapasitesini arttırıyor!

 Şişli Nurol Tower kapasitesini arttırıyor!

Şişli Nurol Tower kapasitesini arttırıyor. Tek kule halinde yükselen Nurol Tower projesine 23 adet dükkan, 18 adet konut ve 10 adet ofis eklenecek.



İstanbul-Şişli'de hayata geçirilen Nurol Tower projesi tek kule halinde yükseliyor. Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan Nurol Tower projesinde çalışmalar sürüyor.


6 bin 842 metrekare alana sahip olan Nurol Tower projesi toplamda 1 adet rezidans daire, 12 adet ofis, 36 adet dükkan ve 234 adet daireden meydana geliyor. 


Nurol Tower projesinde sky lounge, concierge, restoran, eczane, toplantı odaları, kapalı otopark, restoran, dinlenme alanları, banka atmleri ve kuaför yer alıyor.


2015 yılının Mayıs ayında hak sahiplerine teslim edilecek olan Nurol Tower projesinin kapasitesi artırılıyor. Projeye 10 adet ofis, 18 adet konut ve 23 adet dükkan daha eklenecek.


Şişli Nurol Tower projesine yapılacak olan artışla birlikte binanın kat sayısı artacak. Nurol Tower fiyat listesi kapsamında metrekaresi 6 bin dolardan başlayarak yükseliş gösteriyor. 


Şişli Nurol Tower nerede?

Nurol Tower adres : Çağlayan İzzet Paşa Mahallesi, Yeni Yol Caddesi, No:1 34387  Şişli 


Nurol Tower iletişim bilgisi:

Telefon: 444 64 96 

Web Adresi: www.nurolgyo.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com