28 / 03 / 2024

Sinpaş Yapı Aqua City daire fiyatları!

Sinpaş Yapı Aqua City daire fiyatları!

Sinpaş Yapı Aqua City daire fiyatları ve projedeki ödeme koşulları için haberimizi inceleyebilirsiniz. Proje Sinpaş Yapı tarafından Denizli'de hayata geçirildi...


Sinpaş Yapı Aqua City daire fiyatları ne kadar? Proje Sinpaş Yapı tarafından Denizli'de yükseliyor.


Aqua City Evleri'nde dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje toplam 210 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.


Sinpaş Yapı Aqua City Evleri daire fiyatları kat ve cepheye göre değişiklik gösteriyor. Projedeki dairelerin teslimleri Haziran 2017 yılında yapılması planlanıyor.


Denizli Aqua City ödeme seçenekleri kapsamında banka kredisi ve firma bünyesinde kredi imkanı sağlanıyor. Projede dairelerin büyüklükleri 72 metrekareden başlayıp, 214 metrekareye kadar yükseliyor. 


Projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Sinpaş Yapı Aqua City Evleri ortak alanlarında; açık hava sineması, göl kenarlarında yürüyüş yolları,tropik ağaçları, bungalovlar, palmiyeler, çardaklar, seyir terasları,çocuklar için su kaydırakları gibi olanaklar yer alıyor.


Sinpaş Yapı Aqua City daire fiyatları


Sinpaş Yapı Aqua City daire fiyatları lansmana özel 159 bin 300 TL'den başlıyor. Projede 900 adet daireye yer veriliyor.


Sinpaş Yapı  Aqua City Evleri adres:  İzmir   Asfaltı Üzeri 5. km Adnan Menderes Bulvarı No: 185 (Eski EGS Park) Denizli


Sinpaş Yapı Aqua City Evleri satış ofisi

Tel: 444 19 74

Web: www.aquacitydenizli.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com