26 / 04 / 2024

Simart City ne zaman teslim edilecek?

Simart City ne zaman teslim edilecek?

Si Yapı tarafından hayata geçirilen projede daire alanları 56 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Peki 186 daireden meydana gelen Simart City ne zaman teslim edilecek?


186 tane konuttan oluşan projede ödeme koşulları kapsamıda yüzde 1 KDV uygulanıyor. Simart City ne zaman teslim edilecek? sorusuna cevap vermeden önce proje hakkında kısaca bigi verelim. 


Proje '' Yeni eviniz Ümraniye'nin en lüks projesi'' sloganıyla tanıtılan Simart City İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa ediliyor. Si Yapı imzası taşıyan projede dairelerin büyüklükleri 56 ile 155 metrekare arasında değişiyor.


Home office, toplantı ve seminer salonlarının yanı sıra projede sosyal alanlar kapalı yüzme havuzu ve SPA olarak karşımıza çıkıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edilen dairelerin yer aldığı Simart City'de ön talep süreci devam ediyor.


Simart City ne zaman teslim edilecek? sorusuna 2016 yılı cevabını verebileceğimiz proje hakkında detaylı bilgi için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz.


Simart City nerede?

Adres: 297 Ada, Finans Merkezi Bölgesi, Site Mh. Yahya Kemal Cd. No:3 Ümraniye / İstanbul


Simart City Ümraniye satış ofisi

Telefon: 0216 553 91 00

Web: http://simartcity.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com