25 / 04 / 2024

Seyran Şehir Kayaşehir nerede?

Seyran Şehir Kayaşehir nerede?

Seyran Şehir Kayaşehir nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde bulunuyor. 7 blok olarak hayata geçirilen projede mevcut olan daireler 2+1'den 5+1'e kadar tasarlandı...


Seyran Şehir Kayaşehir nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Ancak önce projeden bahsedelim... Ön talebin toplandığı projede teslimler 2015 yılının aralık ayında gerçekleşecek. Proje Başakşehir'de yükseliyor. Projede toplam 220 daire bulunuyor.


23 bin 170 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Seyran Şehir Kayaşehir projesinde mevcut olan dairelerin tipleri 2+1'den 5+1'e kadar tasarlandı. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı projede lansmana özel fiyatlar sunuluyor. Proje 7 blok olarak yükseliyor. 


Bay- bayan kapalı yüzme havuzları, fitness, hamam, sauna gibi sosyal alanların yanı sıra, futbol sahası, basketbol ve voleybol sahası, gezinti alanları, yürüyüş parkurları, çocuk oyun parkları, spor ve eğlence alanlarının yer aldığı Seyran Şehir projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 500 lira ile 2 bin 700 lira arasında değişiyor. 


Seyran Şehir Kayaşehir nerede sorusunun yanıtı şu şekilde veriliyor; Sağlık Kenti’ne 2 kilometre, Olimpiyat Köyü ve Metro İstasyonu’na 5 kilometre, Uluslararası Alışveriş, Fuar ve Kongre Merkezi’ne 7 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre, FSM Köprüsü’ne 25 kilometre, Kuzey Marmara Otobanı’na 1 kilometre, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ise 28 kilometre uzaklıkta yükseliyor.


Seyran Şehir Kayaşehir iletişim

Tel : 0212 687 08 08

Web: www.seyransehir.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı