29 / 03 / 2024

Seyran Şehir Kayaşehir cazip fiyatlarla satışta!

Seyran Şehir Kayaşehir cazip fiyatlarla satışta!

Seyran Şehir Kayaşehir cazip fiyatlarla satışta. Tamamı peşin veya banka kredisi ile ödendiğinde yüzde 5 indirim yapılan projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.


Seyran Şehir Kayaşehir cazip fiyatlarla satışta. Makro ile Akyapı Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen Seyran Şehir projesinde 220 adet daire bulunuyor. 7 blok olarak yükselen proje Kayaşehir'de konumlandırılıyor.


Seyran Şehir Kayaşehir projesi 25 bin metrekare arazi alanına sahip. Yüzde 80'inin yeşil alan olarak tasarlandığı projede çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, spor alanları, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, kapalı otopark bulunuyor. 


Seyran Şehir Kayaşehir'de daire alanları 121 metrekare ile 326 metrekare arasında değişiyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.


Seyran Şehir Kayaşehir fiyatları kapsamında dairelerin metrekaresi 2 bin 600 lira ile 2 bin 800 lira arasında değişiyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı projede tamamı peşin veya banka kredisi ile ödendiğinde yüzde 5 indirim yapılıyor.


Seyran Şehir ödeme planı

-Daire bedelini 15 bin TL ön peşinat ödedikten sonra konut toplam bedelinin  yüzde 40'ı 4 eşit taksitte ödeniyor. Geriye kalan tutar ise peşin veya banka kredisi ile ödenebiliyor.


Seyran Şehir Kayaşehir nerede?

Proje konum olarak Kuzey Marmara Otoyolu ve Tem Otoyolu’na 4 dakika Olimpiyat Stadı’na 3 dakika, Başakşehir Şehir Hastanesi’ne 2 dakika ve Atatürk Havalimanı’ na ise 15 dakika mesafede yükseliyor.


Seyran Şehir Kayaşehir cazip fiyatlarla satışta!


Seyran Şehir iletişim bilgileri

Tel : 0212 687 08 08

Web: www.seyransehir.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı