19 / 04 / 2024

Sembol İstanbul ne zaman teslim?

Sembol İstanbul ne zaman teslim?

Sembol İstanbul ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. Kampanya dahilinde birçok ödeme seçeneği sunan proje İstanbul'un Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçiriliyor.


Karden İnşaat tarafından inşa edilen Sembol İstanbul projesi 17 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Peki 3 rezidans ve 1 alışveriş merkezi bulunan Sembol İstanbul ne zaman teslim?


Sembol İstanbul ne zaman teslim? sorusuna cevap vermeden önce proje hakkında kısaca bilgi verelim. Metrekare birim fiyatlarının 3 bin 500 TL ile 4 bin 500 TL arasında farklılık gösterdiği projede yüzde 1 KDV uygulaması yer alıyor.


İstanbul'un Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde konumlandırılan Sembol İstanbul projesinde dairelerin büyüklükleri 88 ile 200 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Sembol İstanbul ne zaman teslim? sorusuna proje 11  ay sonra teslim cevabını veriyor. Ödeme planı kapsamında projede yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında 30 ay vade farksız taksit imkanı, yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında yüzde 50 teslimde ödeme seçeneği ve tamamı peşin ödemede yüzde 10 indirim avantajı bulunuyor.


Sembol İstanbul iletişim

Telefon: 444 61 10

Web: www.sembolistanbul.com 

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com