20 / 04 / 2024

Sembol İstanbul Karden nerede?

Sembol İstanbul Karden nerede?

Sembol İstanbul Karden nerede? sorusunun cevabı haberimizin devamında yer alıyor. Sembol İstanbul projesinde daire büyüklükleri 88 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Daire teslimlerinin 11 ay sonra gerçekleşmesi planlanan proje Karden İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Ödeme planı kapsamında yüzde 1 KDV uygulanan Sembol İstanbul Karden nerede? sorusuna cevap vermeden önce proje hakkında kısaca bilgi verelim. 


3 rezidans ve 1 alışveriş merkezinden meydana gelen proje 17 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Sembol İstanbul projesinde daire alanları 88 metrekareden başlayarak 200 metrekareye kadar çıkıyor. 


Dairelerin fiyatlarının metrekare birimi üzerinden hesaplandığı projede fiyatlar 3 bin 500 TL ile 4 bin 500 TL arasında farklılık gösteriyor. Peki Sembol İstanbul Karden nerede?


Sembol İstanbul Karden nerede? sorusuna proje Sembol İstanbul'un Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde yükseliyor cevabını veriyor. 


A ve B bloklarında rezidans, C bloğunda ise konut ve home ofislerlerin yer aldığı Sembol İstanbul'da Fin hamamı, cafeler, çocuk oyun alanları, futbol ve basket sahaları, Türk hamamı, yürüyüş ve koşu parkurları, tenis kortları, açık – kapalı yüzme havuzları, spa ve masaj salonları,  fitness, plates, oyun ve hobi odaları mevcut.


Sembol İstanbul kampanya bilgileri:

-Yüzde 25 peşinde 30 ay vade farksız taksit imkanı,

-Yüzde 25 peşinde yüzde 50 teslimde ödeme seçeneği,

-Tamamı peşin ödendiğinde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 


Sembol İstanbul iletişim

Telefon: 444 61 10

Web: www.sembolistanbul.com 

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com