29 / 03 / 2024

Saklı Vadi Çınardere nerede?

Saklı Vadi Çınardere nerede?

Saklı Vadi Çınardere nerede sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede satışa sunulan dairelerin fiyatları 145 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...


7 bin metrekare arazi alanı üzerinde konumlandırılan Saklı Vadi projesi, Kartal ve Pendik ilçe sınırı olan Çınardere'de 4 blok halinde hayata geçiriliyor. Data Yatırım imzası ile yükselen projede bulunan blokların 3 tanesinin kaba inşaatı tamamalandı.


Saklı Vadi Çınardere nerede?

Kartal ve Pendik ilçe sınırı olan Çınarlere'de yükselen Saklı Vadi Evleri konum olarak E-5 Karayoluna 1200 metre, Sabiha Gökçen Havaalanın'na 4 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı Saklı Vadi Evleri'nde 126 adet daire bulunuyor. Projede mevcut olan 1 oda 1 salon daireler 75 metrekare, 2 oda 1 salon daireler 110 metrekare, 3 oda 1 salon daireler ise 135 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.


Çınarlıdere Saklı Vadi Evleri'nde istediğiniz takdirde peşinat ve taksitleri kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. Ayrıca projenin ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor.


Mart ayında teslimlerinin gerçekleşeceği Saklı Vadi Çınardere Evleri fiyat listesi kapsamında 1 oda 1 salon daireler 145 bin liradan, 2 oda 1 salon dairelerde 235 bin liradan, 3 oda 1 salon dairelerde ise 285 bin liradan satılıyor.


Saklı Vadi Çınardere Evleri içerisinde kapalı otopark, güvenlik, sauna, fitness salonları, çocuk bahçesi, açık spor alanı, basketbol sahası, tenis kortu, süs havuzları, spor tesisi, kültür merkezi, sosyal dinlenme ve eğlence tesisleri bulunuyor.


Saklı Vadi Çınardere nerede?

Adres: Atakent Mah. Reşitpaşa Cad. No:10/5 Ümraniye / İSTANBUL


Saklı Vadi Çınardere nerede?


Saklı Vadi Çınardere iletişim

Telefon: 0216 412 7 512

Web: www.datayatirim.com

Esra Nur AÇKI / Konuttimes.com