18 / 04 / 2024

Resim İstanbul’un ikinci etabı satışta!

 Resim İstanbul’un ikinci etabı satışta!

Ortadoğu Grup, İstanbul’un içinde tertemiz bir havayı solumak, sabah kahvaltı ederken Aydos Ormanı’nı seyretmek, hafta sonu ağaçların içinde çocuklarıyla paintball oynamak ve sevdikleriyle ATV keyfi yaşamak isteyenler için Resim İstanbul Orman’ı inşa ediyor.


Ortadoğu Grup tarafından Sancaktepe’de hayata geçirilen Resim  İstanbul  ’un ikinci etabı Resim İstanbul Orman yoğun ilgi görüyor. Eşsiz orman manzarasıyla dikkat çeken proje yeşili ve doğayı sevenler tarafından tercih ediliyor.  8 blokta 328 konuttan oluşan Resim İstanbul Orman’dan ev alanlara kişiye özel ödeme planlarıyla kolaylık sağlanıyor.


Ortadoğu Grup, İstanbul’un içinde tertemiz bir havayı solumak, sabah kahvaltı ederken Aydos Ormanı’nı seyretmek, hafta sonu ağaçların içinde çocuklarıyla paintball oynamak ve sevdikleriyle ATV keyfi yaşamak isteyenler için Resim İstanbul Orman’ı inşa ediyor. Sancaktepe’de Aydos Ormanı’nın yanı başında hayata geçirilen Resim İstanbul’un ikinci etabı olan Resim İstanbul Orman geçen ay satışa çıktı. Satışa sunulduğu ilk günden itibaren büyük ilgi gören proje, yeşili ve doğayı sevenler tarafından tercih ediliyor. Eşsiz orman manzarasıyla dikkat çeken Resim İstanbul Orman, 8 blokta 328 konuttan oluşuyor.  


Resim İstanbul’un Aydos Ormanı’na sınır komşusu olan en büyük proje olduğunu söyleyen Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Mehmet Gür, “Resim İstanbul Orman uçsuz bucaksız orman manzarasıyla sakinlerine huzur ve keyif verecek. Resim İstanbul Orman’da oturanlar, Aydos Ormanı içerisinde yer alan çok sayıda aktiviteden de yararlanabilecek. İsteyen haftasonu ATV keyfi yapıp, çocuklarıyla paintball oynayabilecek ya da sevdikleriyle Aydos Ormanı’nın içerisinde yer alan gölde deniz bisikletiyle keyif yapabilecek” dedi. 


Ödemenizi kendiniz belirleyin


Mehmet Gür, “Proje genelinde 1+1 daireler peşin 220 bin liradan, 2+1 daireler peşin 341 bin liradan, 3+1 daireler peşin 499 bin liradan ve 4+1 daireler de peşin 759 bin liradan satışa sunuluyor. Kişiye özel ödeme planlarımız sayesinde ev almayı kolaylaştırıyoruz” diye konuştu. 


Satış ofisi bayramda açık


Ev sahibi olmak isteyenlerin bu fırsattan Kurban Bayramında da yararlanabileceğini söyleyen Gür, “Bu nedenle satış ofisimiz bayramın ilk günü hariç hep açık olacak. Bayramın ikinci, üçüncü ve dördüncü günü satış ofisimize gelenler beğendikleri daireyi alabilecek” açıklamasında bulundu.  


Mehmet Gür’ün verdiği bilgiye göre yapımına başlanan Resim İstanbul’da 1. Etap daire teslimleri Aralık 2015’te, 2. Etap daire teslimleri Eylül 2016’da gerçekleşecek.


81 bin 433 metrekare arazi üzerinde inşa edilen Resim İstanbul projesi üç etapta 28 bloktan oluşuyor. Yüzde 81.3’ü açık alanlara ayrılan proje, muhteşem peyzajıyla daire sakinlerine keyifli bir yaşamın kapılarını açıyor. Sosyal alanlarıyla fark yaratan Resim İstanbul’da dinlenme locaları, pergolalar, tenis kortu, açık-kapalı yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolları ile çocuk oyun parkları ve tematik bahçeler bulunuyor. Resim İstanbul’da yer alan kapalı sosyal tesiste de kapalı havuzun yanı sıra hamam, sauna, buhar odası,  fitness center, kapalı basketbol sahası, squash salonu, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması, açık hava sineması ve faaliyet odaları yer alıyor.  


Sabiha Gökçen’e 10 dakika uzaklıkta


Sancaktepe’de inşa edilen Resim İstanbul, merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor. Anadolu yakasının kalbinde Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde yer alan Resim İstanbul, Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline sadece 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.


www.resimistanbul.com


444 53 18



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı