25 / 04 / 2024

Residence Eagle Kartal'da satışlar başladı! 155 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Residence Eagle Kartal'da satışlar başladı! 155 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Residence Eagle Kartal projesinde lansmana özel satılık daire fiyatları 155 bin liradan başlıyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor...


Residence Eagle projesi satışa çıktı. Selimoğlu Group imzası ile İstanbul Kartal'da 17 bin 365 metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen projede 134 adet daire ve 10 adet ticari birim bulunuyor.


Residence Eagle Kartal projesinde mevcut olan dairelerin alanları 53 metrekareden başlıyor, 130 metrekareye kadar ulaşıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.


Residence Eagle Kartal projesi toplam 20 milyon lira yatırım bedeli ile inşa ediliyor. 4 bin 193 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projenin 2 bin 700 metrekarelik kısmı peyzaj alanına ayrıldı.


Eagle Residence Kartal satılık daire fiyatları 155 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Prokede uygun fazilerle banka kredisi kullanmak mümkün. 


Lansmana özel fırsatların sunulduğu Residence Eagle projesinde sosyal donatı alanları arasında yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness center, cafe, restoran gibi olanaklar sunuluyor.


Residence Eagle Kartal nerede konumlandırılıyor?

Proje konum olarak Ayrılık Çeşme - Pendik hattının Yunus istasyonu'na 2 dakikalık yürüme mesafesinde, Sabiha Gökçen Havaalanı araçla 10 dakika mesafede, Pendik Deniz Otobüsü'ne ise 5 dakika mesafede inşa ediliyor. 


Residence Eagle satış ofisi

Tel: 0216 374 14 13

Web: www.residenceeagle.com

Esra Nur AÇKI / Konuttimes.com