28 / 03 / 2024

Quasar İstanbul güncel konut fiyatları 2017!

 Quasar İstanbul güncel konut fiyatları 2017!

Daire teslimleri hemen yapılan Şişli Quasar İstanbul projesinde metrekare birim fiyatları 8 bin dolar ile 11 bin dolar arasında değişiyor...



Toplam 257 adet konut, 52 adet ofis ve 17 adet ticari üniteden meydana gelen Quasar İstanbul Mecidiyeköy'de Eski Likör Fabrikası arsası üzerinde inşa edildi.


Daire teslimleri hemen yapılan Şişli Quasar İstanbul projesi ofis, rezidans, AVM, otel ve kültür sanat alanlarından oluşuyor. 


Quasar İstanbul, Türkiye’de ilk kez açılan, tüm dünyada 70’ten fazla oteli bulunan 110 yıllık beş yıldızlı otel zinciri Fairmont’a da ev sahipliği yapıyor. Projede bulunan diğer imkan da Fairmont markası tarafından işletilecek 64 adet, tümü boğaz manzaralı Fairmont rezidansa sahip olması.


13 bin dolar kira garantisi sağlanan Quasar İstanbul Mecidiyeköy projesinde 1+1’den 3+1’e kadar değişik daire tiplerine yer veriliyor. 

 

Quasar İstanbul güncel konut fiyatları 2017!

Lokasyonu ve özellikleriyle yatırımcılara yüksek standartlar sunan Şişli Quasar İstanbul projesinde metrekare birim fiyatları 8 bin dolar ile 11 bin dolar arasında değişiyor. 


Quasar İstanbul projesi sosyal donatı alanları;

Açık yüzme havuzu

Çocuk yüzme havuzu

Çocuk oyun alanları

Sauna

Türk hamamı

Fitness salonu

SPA

AVM

Kafe

Restoran

Güvenlik

Otopark

Yürüyüş alanları 

Süs havuzu

Güneşlenme terası 

Çarşı 

 

Adres: Fulya Mahallesi Büyükdere Cad.No:76 Quasar Tower Şişli / İstanbul

 

 

Tel:  0850 288 40 00

Web: http://www.quasaristanbul.com/

Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com