19 / 04 / 2024

Park Avenue Ankara satılık daire!

Park Avenue Ankara satılık daire!

Park Avenue Ankara satılık daire tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği proje 800 milyon TL yatırım bedeline sahip.


Park Avenue Ankara satılık daire sayısı 1.885 olarak belirlendi. Ankara'nın Yenimahalle bölgesinde inşa edilen proje 135 bin metrekare alana sahip.


YDA Group tarafından hayata geçirilen Park Avenue Ankara projesinde teslimler Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşecek. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. 


Ankara Park Avenue projesinde çocuk oyun alanları, spor alanları, kapalı otopark, fitness merkezi, sauna, yüzme havuzu, buhar odası, dinlenme alanları, yürüyüş yolları gibi ortak kullanım alanları bulunuyor. 


Daire bedelinin yüzde 75'ine kadar banka kredisinin kullanılabildiği Park Avenue Ankara satılık daire kapsamında 4 oda 1 salon daireler 424 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


800 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Ankara Park Avenue projesinde evcil hayvan habitatı, zen bahçesi, açık hava sineması, macera parkuru, model tekne havuzu ve paten pisti yer alıyor. 


Park Avenue Ankara satılık daire!


Park Avenue Ankara iletişim

Telefon: 0312 386 38 38

Web: www.ydaparkavenue.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com