20 / 04 / 2024

Papatya Park Residence fiyat!

Papatya Park Residence fiyat!

Papatya Park Residence fiyat bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 40 ticari birim ve 1.140 daireden meydana gelen proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.


45 bin metrekare alana sahip projede alternatif daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Papatya Park Residence fiyat bilgilerinden bahsetmeden önce proje hakkında kısaca bilgi verelim.


Toplamda 3 etaptan oluşan Papatya Park Residence projesinde 1.etap dairelerinde satış süreci devam ediyor. Düzlem ve Döğme ortaklık grubu tarafından hayata geçirilen proje konum olarak E-5'e 300 metre uzaklıkta yer alıyor. 


Ödeme planı kapsamında 40 ay vade farksız taksit seçeneği sunan projede 1.140 daire ve 40 ticari birim bulunuyor. Papatya Park Residence fiyat bilgisinden önce projesindeki 2. ve 3. etaplardan bahsedelim. 


21 bin 344 metrekare alan üzerinde yayılan 2.etaptaki daire sayısı 562, 8 bin metrekare alan üzerinde yayılan 3.etaptaki daire sayısı ise 192 olarak belirlendi. 


Papatya Park Residence fiyat!

168 bin TL'den başlayan daire fiyatlarına sahip projede detaylı bilgi için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. 


İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen projenin sosyal yaşam alanları içerisinde; çocuk oyun parkları, açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna ve fin hamamı, restoran ve kafeler, fitness salonu, koşu ve yürüyüş parkurları yer alıyor. 


Papatya Park Residence iletişim 

Telefon numarası: 444 34 94

Web: www.duzlemyapi.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com