28 / 03 / 2024

Oto World Asya yatırımları kiralarken de satarken de kazandırıyor!

Oto World Asya yatırımları kiralarken de satarken de kazandırıyor!

Oto World Asya Pendik projesinde hem banka kredisi, hem de firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Projede tapu teslimler 2014'ün Nisan ayında gerçekleşecek...


Anadolu yakasının ilk ve tek oto AVM'si olan Oto World Asya, İstanbul Pendik'te hayata geçiriliyor. Has Şirketler Grubu imzası ile yükselen proje içerisinde çeşitli olanaklar ve imkanlar bulunuyor.


Oto World Asya projesinde tapu teslimleri 2014 yılının Nisan ayında gerçekleşecek. 22 bin 275 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede oto aksesuar, oto kuaförleri, sigorta acenteleri, trafik müşavirleri ile bankalar bulunuyor.


Banka kredisine uygun olan Oto World Asya projesindeki yatırımlar kiralarken de satarken de kazandırıyor. Proje 170 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.


2012 yılının Ekim ayında inşaat çalışmalarının başladığı Oto World Asya'da ticari üniteler ve AVM bulunuyor. Proje 95 bin metrekare inşaat alanına sahip. 


365 adet mağazanın yer aldığı Oto World Asya Pendik projesinde firma bünyesinde kredi ve banka kredisi kullanılabiliyor. Projede bulunan mağazaların alanları 200 metrekareden başlıyor ve 600 metrekareye kadar ulaşıyor.


Oto World Asya Pendik projesi Sabiha Gökçen Havaalanı'na 2 kilometre, E-5 Otoyolu 'na 6 kilometre, TEM Otoyolu'na 3 kilometre, Pendik sahil yoluna ise 7 kilometre mesafede yükseliyor. 


Oto World Asya ulaşım bilgileri;

Pendik Tem Bağlantı Yolu Üzeri, Sabiha Gökçen Havalimanı Karşısı Pendik


Oto World Asya Pendik iletişim

Telefon: 216 392 22 22 

Web adresi: http://www.otoworld.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı