29 / 03 / 2024

Ostenpark Beylikdüzü satılık daire!

Ostenpark Beylikdüzü satılık daire!

Ostenpark Beylikdüzü satılık daire fiyatları 235 bin TL'den başlıyor. 9 bin 670 metrekare alan üzerinde yükselen projede banka kredisi kullanılabiliyor...


Ostenpark Beylikdüzü satılık daire bilgilerine geçmeden önce proje detaylarına değinelim... Osten Yapı imzası ile inşa edilen Ostenpark projesi, İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor.


Satış sürecinin devam ettiği Ostenpark projesinde bulunan dairelerin alanları 135 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiyor. Projede çeşitli sosyal alanlar yer alıyor.


9 bin 670 metrekare alan üzerinde konumlandırılan Ostenpark satılık daire fiyatları 235 bin TL'den başlıyor, 432 bin TL'ye kadar ulaşıyor.


Hem açık hem de kapalı otoparkın yer aldığı Ostenpark Beyklikdüzü'nde güvenlik, fitness merkezi, sauna, buhar odası, barbekü alanı, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu bulunuyor.


Ostenpark Beylikdüzü satılık daire ödeme planı; Konut bedelinin yüzde 25'lik kısmı peşinat olarak ödeniyor, yüzde 25'lik kısmı 1 yıl sonra ara ödeme şeklinde ödeniyor, kalan yüzde 50'lik kısım ise banka kredisi ile ödeniyor.


Ostenpark iletişim

Telefon: 0212 856 00 94

Web: http://www.ostenpark.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com