29 / 03 / 2024

Optimist Residence Fikirtepe lansman tarihi!

 Optimist Residence Fikirtepe lansman tarihi!

"İstanbul'un göz bebeği" sloganıyla alıcılarını bekleyen Optimist Residence projesinin 2019 yılının sonunda teslim edilmesi öngörülüyor...




 

 Mist İnşaat imzasına sahip Optimist Residence projesi Fikirtepe’nin en hareketli lokasyonunda 3 blok şeklinde inşa ediliyor. Projede konut, AVM ve ticari ünitelere yer veriliyor. 


"İstanbul'un göz bebeği" sloganıyla alıcılarını bekleyen Optimist Residence projesinde 1+0'dan 4+1' kadar farklı daire tipleri mevcut. 


Mist Optimist Residence projesinde 3.40 metre brüt, 3.15 metre net tavan yüksekliğiyle ferah bir yaşam sunuluyor. Proje 13 bin 400 metrekare arsa alanına, 4 bin 500 metrekare yeşil alana sahip. 

 

Optimist Residence Fikirtepe lansman tarihi!

Lansmanı bu ay sonunda yapılacak olan Fikirtepe Optimist Residence projesinin 2019 yılının sonunda teslim edilmesi öngörülüyor. 


Optimist Residence Fikirtepe konum olarak Marmaray ve Kadıköy – Kartal metrosunun kesişme noktası olan Ayrılık Çeşme durağına 150 metre, Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne birkaç dakika mesafede inşa ediliyor. Ayrıca proje Uzunçayır Metrobüs ve Ünalan Metro kesişim noktasına 200 metre mesafede yer alıyor.



Tel: 444 30 67


Web: http://www.optimistresidence.com.tr/


Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com