19 / 04 / 2024

Nurol Park Güneşli nerede?

Nurol Park Güneşli nerede?

880 adet towers daire, 84 adet loft daire ve 154 adet rezidans daireden meydana gelen proje Nurol GYO ile hayata geçiriliyor. Peki daire teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanan Nurol Park Güneşli nerede?


Çeşitli ödeme seçenekleri bulunan Nurol Park Güneşli projesi 6 blok halinde yükseliyor. Nurol Park Güneşli nerede? sorusunun cevabından önce proje hakkında kısaca bilgi verelim.


1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanan dairelerin yer aldığı proje "Nurol Park'ta ev sahibi olmak için ve fiyat artışından etkilenmemek için acele edin" sloganıyla satışa sunuluyor. 


Nurol Park Güneşli ödeme planı:

-Projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim ve, 

-50 ay vade farksız taksit imkanı bulunuyor.


 Nurol GYO tarafından hayata geçirilen Nurol Park Güneşli'de 154 adet rezidans, 880 adet towers daire ve 84 adet loft daire yer alıyor. Projede teslim tarihi 2016 olarak öngörülüyor.


Projenin sosyal donatıları içerisinde;  restorant, kapalı yüzme havuzu, spor tesisleri, sokak cafeleri, avlu ve teraslar, güneşlenme terasları, açık hava dinlenme alanları, alışveriş alanları yer alıyor.


Nurol Park Güneşli nerede?

Nurol Park projesi İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükseliyor. Evren Mahallesi Gülbahar Caddesi üzerinde bulunan proje Hürriyet Medya Towers'ın arsasında inşa ediliyor.


Nurol Park Güneşli iletişim

Telefon: 444 6496 

Web Adresi: http://www.nurolpark.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com