29 / 03 / 2024

Northgate Ankara projesi ne zaman satışa çıkıyor?

Northgate Ankara projesi ne zaman satışa çıkıyor?

Northgate Ankara projesi ne zaman satışa çıkıyor? sorusunun cevabı haberimizin devamında bulunuyor. Ankara'da inşa edilen Northgate Ankara projesinde teslimlerin 2017 sonunda yapılması planlanıyor.


Alternatif daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon dubleks olarak tasarlandığı proje Ankara'da hayata geçiriliyor. 


Northgate Ankara projesi ne zaman satışa çıkıyor? sorusuna cevap vermeden önce proje hakkında kısaca bilgi verelim. 379 dönüm arazi üzerinde yayılan Northgate Ankara projesinde 320 yataklı Hilton Oteli ve 194 dönümlük şehir parkı bulunuyor. 


Northgate Ankara projesi ADN Atlas Yapı tarafından inşa ediliyor. Proje lokasyon olarak; Esenboğa Havalimanı'na 5 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Peki Northgate Ankara projesi ne zaman satışa çıkıyor?


Northgate Ankara projesi ne zaman satışa çıkıyor? sorusuna proje Nisan başında cevabını veriyor. Northgate Ankara'da konut, hastane, AVM, otel, ve homeofficeler mevcut.  


Northgate Ankara iletişim

Northgate Ankara telefon: 0312 427 0333

Web adresi: http://www.adnatlasyapi.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı