25 / 04 / 2024

Nidapark İstinye projesi ne zaman teslim?

Nidapark İstinye projesi ne zaman teslim?

Büyükdere Caddesi İstinye bağlantısı ve Sahil Yolu üzerinde konumlandırılan Nidapark İstinye projesi Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyor. Peki Nidapark İstinye projesi ne zaman teslim?


İstanbul Sarıyer'e bağlı İstinye'de konumlandırılacak olan Nidapark İstinye projesi Tahincioğlu Gayrimenkul  imzası taşıyor.


12 adet blok şeklinde 15 bin 525 metrekare alanda hayata geçirilecek olan Nidapark İstinye projesinde  daireler 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1, 4,5+1 ve 5,5+1 şeklinde tasarlandı.


Tahincioğlu Nidapark İstinye projesinde 136 adet apart ünite yer alıyor.  Büyükdere Caddesi İstinye bağlantısı ve Sahil Yolu üzerinde konumlandırılan proje  64 bin 29 metrekare arsa alanına sahip. 


Nidapark İstinye projesinde daire sahiplerine kütüphane, lobi, yönetim odası, lokanta, oda servisi, çamaşır yıkama odası gibi kullanım alanları sağlanıyor. 

 

Nidapark İstinye projesi ne zaman teslim?

2019'un ilk yarısında teslim edilmesi hedeflenen Nidapark İstinye projesinde  kütüphane, lobi, yönetim odası, lokanta, oda servisi, çamaşır yıkama odası gibi ortak kullanım alanları bulunuyor.



Tel: 444 4 846

Web: http://www.tahincioglu.com/

Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com