20 / 04 / 2024

Nidakule Ataşehir Kuzey nerede?

Nidakule Ataşehir Kuzey nerede?

Nidakule Ataşehir Kuzey nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Satış sürecinin devam ettiği proje 30 katlı ofis kulesi ve 3 katlı yatay blok olarak yükseliyor.


"Nidakule Ataşehir Kuzey nerede?" sorusunun yanıtını vermeden önce projeden bahsedelim. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile inşa edilen proje 13 bin 20 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. 


Nidakule Ataşehir projesinin "Kuzey" etabı satışa çıktı. Leed Gold Sertifikası kriterlerine uygun olarak tasarlanan projede 190 tane ofis, 21 tane ticari birim ve 1 tane konferans salonu yer alıyor. 


Nidakule Ataşehir Kuzey projesi 30 katlı ofis kulesi ve 3 katlı yatay blok olarak inşa ediliyor. Yatay blokta ofisler, mağazalar ve dükkanlar bulunuyor. Projede ayrıca 6 bin 200 metrekarelik teras bahçesi yer alıyor. 


2016 yılının Haziran ayında teslim edilecek lan Nidakule Ataşehir Kuzey projesindeki ofislerin metrekaresi 5 bin 500 lira olarak belirlendi. Projedeki ofislerin alanları 135 metrekare ile 1.150 metrekare arasında değişiyor.


Jeneratörler, oyun alanları, otopark, sosyal alanlar ve 230 kişilik konferans merkezinin bulunduğu Nidakule Ataşehir Kuzey projesinde ofislerin tavan yüksekliği 4.20 metre olarak tasarlandı. 


Nidakule Ataşehir Kuzey nerede?

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir adres: Barbaros Mahallesi Begonya Sokak No:3 Ataşehir/İSTANBUL


Nidakule Ataşehir Kuzey iletişim 

Telefon: 444 4 846

Web adresi: http://tahincioglu.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com