19 / 04 / 2024

Nidakule Ataşehir Kuzey etabı satışta!

Nidakule Ataşehir Kuzey etabı satışta!

Nidakule Ataşehir Kuzey etabı satışta. 30 katlı ofis ve 3 katlı yatay blok olarak yükselen Nidakule Ataşehir Kuzey projesinde ofislerin metrekaresi 5 bin 500 TL'den başlıyor.


Nidakule Ataşehir Kuzey etabı satışta. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen proje A ofis projesi olarak tasarlandı. Projede 190 tane ofis, 21 tane ticari birim ve 1 tane konferans salonu bulunuyor.


Nidakule Ataşehir Kuzey projesinde teslimler 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşecek. 13 bin 20 metrekare alan üzerinde yükselen proje 30 katlı ofis kule olarak ve 3 katlı yatay blok olarak inşa ediliyor.


Nidakule Ataşehir Kuzey'de yatay blokta ofisler, mağazalar ve dükkanlar yer alacak. Projede mevcut olan ofislerin büyüklükleri 135 metrekareden başlıyor, 1.150 metrekareye kadar ulaşıyor.


Nidakule Ataşehir Kuzey fiyat listesi kapsamında projedeki ofislerin metrekaresi 5 bin 500 liradan başlıyor. Leed Gold Sertifikası kriterlerine göre inşa edilen projedeki ofislerin brüt tavan yüksekliği 4.20 metre olarak tasarlandı.


Mimari tasarımının Swanke Hayden Connell Architects tarafından yapıldığı Nidakule Ataşehir Kuzey projesinde 6 bin 200 metrekarelik teras bahçesi yer alıyor. Projede  jeneratörler, oyun alanları, otopark, sosyal alanlar ve 230 kişilik konferans merkezi yer alıyor. 


Nidakule Ataşehir Kzuey nerede?

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir adres: Barbaros Mahallesi Begonya Sokak No:3 Ataşehir/İSTANBUL


Nidakule Ataşehir Kuzey iletişim 

Telefon: 444 4 846

Web adresi: http://tahincioglu.com/ 

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com