25 / 04 / 2024

Newada Rezidans Maltepe fiyat!

Newada Rezidans Maltepe fiyat!

Newada Rezidans Maltepe fiyat kapsamında minimum satış fiyatı 436 bin liradan başlıyor. Banka kredisine uygun olan projede 24 ay vade farksız taksit yapılıyor...


Newada Rezidans Maltepe fiyat... İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Maltepe ilçesinde hayata geçirilen Newada projesi, ML Yapı imzası ile yükseliyor. Projede satış süreci devam ediyor. 


26 katlı ve 20 katlı 2 blok olarak inşa edilen Newada Rezidans Maltepe projesi 12 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


288 adet daireden oluşan Newada Rezidans Maltepe fiyat kapsamında projede minimum satış fiyatı 436 bin liradan başlıyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. 


Newada Rezidans Maltepe ödeme planı kapsamında projede toplam daire bedelinin yüzde 25'lik kısmı peşinat olarak ödeniyor, kalan yüzde 75'lik kısım için ise 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.


Spor alanları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu gibi sosyal olanakların yer aldığı Newada Rezidans Maltepe fiyat hakkında daha detaylı bilgi için satış ofisini arayabilirsiniz. 


Newada Rezidans Maltepe nerede?

Newada Rezidans Maltepe adres : Altay Çeşme Mahallesi Saldıray Sokak, Maltepe - İstanbul


Newada Rezidans Maltepe fiyat!


Newada Rezidans Maltepe iletişim

Telefon: 0216 383 92 92

Web adresi: www.newada.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.cok