25 / 04 / 2024

N City'de anahtar teslimleri başladı!

N City'de anahtar teslimleri başladı!

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen N City'de anahtar teslimleri başladı. 528 adet konut ve 5 ticari birimden meydana gelen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve teras şeklinde dizayn edilen daireler yer alıyor.


İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen N City'de anahtar teslimleri başladı. Daire teslimlerinin ise 2015 yılı içerisinde yapılması planlanıyor. Projede daire tipleri olarak 1+1, 2+1, 3+1 ve teraslar karşımıza çıkıyor.


Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan projede 5 ticari birim, 528 konut bulunuyor. Yüzde 65'lik bölümün yeşil alanlara ayrıldığı N City projesi 15 katlı 4 blok olarak yükseliyor.


Proje konum olarak Esenyurt Belediyesi’ne 5 kilometre, İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü’ne 5 kilometre, Torium Avm’ye 7 kilometre, Esenyurt Devlet Hastanesi’ne 5 kilometre ve  Atatürk Havalimanı’na 14 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.


Yüzme havuzu, basketbol ve futbol sahası, çocuk oyun alanları, güneşlenme terasları, özel yürüyüş parkuru, oturma alanları gibi ortak yaşam alanları bulunan N City'de anahtar teslimleri başladı.



N City Evleri nerede?

Adres: İncirtepe Mah. Balıkçı Yolu Cad. Esenyurt / İstanbul 


N City satış ofisi iletişim

Telefon: 444 40 27 

Web adresi: www.ncityesenyurt.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı