26 / 04 / 2024

N City Esenyurt ne zaman teslim?

N City Esenyurt ne zaman teslim?

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen projede 528 daire ve 5 ticari birim yer alıyor. Özyurtlar İnşaat tarafından yükselen projede anahtar teslimleri başladı. Peki N City Esenyurt ne zaman teslim?


N City Esenyurt ne zaman teslim? sorusuna cevap vermeden önce proje hakkında kısaca bilgi verelim. 1+1, 2+1, 3+1 ve teras olarak tasarlanan daire tiplerinden meydana gelen proje 15 katlı 4 blok olarak karşımıza çıkıyor.


Özyurtlar İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen projede ortak yaşam alanları; özel yürüyüş parkuru, oturma alanları, basketbol ve futbol sahası, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu ve güneşlenme teraslarından oluşuyor.


Yüzde 65'lik kısmı yeşil alanlara ayrılan N City'de 528 daire ve 5 ticari birim bulunuyor. Proje konum olarak; İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü’ne 5 kilometre,  Torium Avm’ye 7 kilometre, Esenyurt Devlet Hastanesi’ne 5 kilometre, Esenyurt Belediyesi’ne 5 kilometre ve  Atatürk Havalimanı’na 14 kilometre mesafede yer alıyor.


N City Esenyurt ne zaman teslim? sorusuna projenin 2015 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor cevabını verebiliriz. N City Evleri hakkında detaylı bilgi için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz.

N City Evleri nerede?

Adres: İncirtepe Mah. Balıkçı Yolu Cad. Esenyurt / İstanbul 


N City satış ofisi iletişim

Telefon: 444 40 27 

Web adresi: www.ncityesenyurt.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı