23 / 04 / 2024

Mutlu Evler Türkiye kampanyası ödeme seçenekleri!

 Mutlu Evler Türkiye kampanyası ödeme seçenekleri!

Sur Yapı ‘’Mutlu Evler Türkiye’’ kampanyası 11 projede 300 konutu kapsıyor. Kampanyada tamamı peşin ödemelerde yüzde 10+ yüzde 15 indirim uygulanıyor..


 

Sektörde öncü projelere imza atan Sur Yapı,‘‘Mutlu Evler Türkiye’’ adıyla yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında Sur Yapı imzalı birbirinden özel projelere 600 TL’den başlayan taksitlerle sahip olunuyor. 

 

 Sur Yapı ‘‘Mutlu Evler Türkiye’’ kampanyası Ümraniye’de Şehir Konakları, Sancaktepe’de Lavender ve Muhit, Maltepe’de Yeşilmavi, Koşuyolu’nda Excellence, Kağıthane’de Tempo City, Ispartakule’de Bahçeyaka, Sultanbeyli’de Gölbahçe Evleri ve İlkbahar, Topkapı’da Topkapı Evleri ve Bursa’da Marka Rezidans projelerini kapsıyor.


Mutlu Evler Türkiye kampanyası ödeme seçenekleri!

 

Sur Yapı “Mutlu Evler Türkiye’’ kampanyası ile teslime kadar sadece 600 TL taksit ve 120 ay vade imkânı ile ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 


Kampanyada öncelikle liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim yapılıyor ve indirimli fiyat üzerinden yüzde 15 peşinat alınıyor. Sonrasında ise 120 ay 0,55 vade ile teslime kadar  600 TL’den başlayan taksitlerle ödeme yapılıyor. Kalan tutar ise beş vade farksız ödemeyle kapatılıyor.


Taksit sayısını azaltmak isteyenler içinse 60 ay 0 faiz imkânı da kampanya kapsamında sunuluyor. Ayrıca kampanya kapsamında tamamı peşin ödemelerde ise yüzde 10+ yüzde 15 indirim uygulanıyor. 


 




Tel:444 5 787 


Web: http://mutluevlerturkiye.suryapi.com.tr/


Özge ÖZDEMRİ/Konuttimes.com 

 



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri