20 / 04 / 2024

Mint Çağlayan ev fiyatları!

Mint Çağlayan ev fiyatları!

Fitness salonundan misafir odalarına ve lounge alanına kadar pek çok sosyal alana sahip olan Mint Çağlayan projesinde lansmana özel peşin alımlarda yüzde 15 iskonto uygulanıyor...


Toplam 140 adet daireden meydana gelen Mint Çağlayan projesi Mint Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Proje 14 katlı tek bir blok şeklinde yükseliyor. 


Lansmana özel peşin alımlarda yüzde 15 iskonto uygulanan Mint Çağlayan projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 


Fitness salonundan misafir odalarına ve lounge alanına kadar pek çok sosyal alana sahip olan Mint Çağlayan Evleri'nde dairelerin alanları 35 ile 111 metrekare arasında değişiyor. Mint Çağlayan’da ;7/24 güvenlik hizmeti,vale ve concierge hizmeti de sunuluyor. 


Mint Çağlayan ev fiyatları!

Mint Yapı Çağlayan'da ev fiyatları metrekare bazında 6 bin 750 liradan başlayıp yukarı doğru çıkıyor. Projede daire teslimlerinin 2018 yılının Eylül ayında yapılacak. 


Mint Yapı Çağlayan projesi lokasyon olarak Trump Avm ve Cevahir Avm’ye 10 dakika ,Mecidiyeköy Metrobüs durağına 7 dakika ve yeni açılacak Çağlayan Metro durağına ise 2 dakika yürüme mesafesinde konumlandırılıyor. 


Web: http://www.mint.ist/index.php

Tel: +90 212 288 00 00

Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com 




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri