29 / 03 / 2024

Metsan Nexus satış ofisi Çırağan Sarayı’na taşınıyor!

 Metsan Nexus satış ofisi Çırağan Sarayı’na taşınıyor!

Metsan İnşaat’ ın kuruluşunun 55. yıldönümü sebebi ile, Kartal'ta inşa edilen Metsan Nexus Projesi’ nin Satış Ofisi 30 Nisan 2014 günü bir günlüğüne Çırağan Sarayı’ na taşınıyor.


Metsan Inşaat'ın kuruluşunun 55. yıldönümü sebebiyle, Metsan Nexus projesinin satış ofisi 30 Nisan'da bir günlüğüne Çırağan Sarayı'na taşınıyor. 55. kuruluş yıldönümü sebebiyle, Metsan İnşaat 30 Nisan Çarşamba günü Çırağan Sarayı'nda gün boyu sürecek bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlik kapsamında, konferans ve sergi dışında, Metsan Nexus projesinin satış ofisi bir günlüğüne Çırağan Sarayı'na taşınacak. İstanbul'un yatırım değeri en yüksek bölgesi Kartal'da yükselen, 430 rezidans daireden oluşan bu projeyi yakından tanımak isteyenler, 30 Nisan günü saat 10:00-19:00 arasında Çırağan Sarayı'nın Kaftan Salonu'nda kurulacak satış ofisini ziyaret edebilecekler. 


İlk etapta 430 rezidans Metsan Inşaat'ın Daniel Libeskind işbirliğiyle Kartal'da inşa ettiği Metsan Nexus projesinin ilk etabında 430 rezidans daire ve cafe, restaurant ve mağazalardan oluşan çarşı bölümü bulunuyor. İkinci etabında otel, ofis ve ticari alanlar, üçüncü etabında ise yine konut, park ve sosyal alanlar bulunuyor. Proje, tüm etapları tamamlandığında, rezidans, çarşı gibi yaşam alanlarından alışveriş merkezi, ofis, otel ve parklardan oluşan kompleks haline gelecek.