19 / 04 / 2024

Metropol İstanbul fiyatları 387 bin TL’den başlıyor!

Metropol İstanbul fiyatları 387 bin TL’den başlıyor!

Metropol İstanbul fiyatları 387 bin TL’den başlıyor. Banka kredisine uygun olan proje 800 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede teslimler bu yılın Aralık ayında gerçekleşecek...


Metropol İstanbul fiyatları 387 bin TL’den başlıyor. Varyap ve Gap Yapı ortaklığında inşa edilen projede satış süreci devam ediyor. Projede teslimler 2014 yılının Aralık ayında gerçekleşecek.


Metorpol İstanbul projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 1.500 adet bağımsız birimden oluşan proje 800 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Metropol İstanbul projesi, Ataşehir'de inşa ediliyor. 908 adet daireden oluşan projede banka kredisi kullanarak daire sahibi olunabiliyor. Projenin anlaşmalı olduğu bankalar şu şekilde; Akbank, Halkbank, İNG Bank, Denizbank, Teb.


Metropol İstanbul projesinde yer alan sosyal alanlar arasında açık ve kapalı yüzme havuzları, spor alanları, yeşil alanlar, konferans ve toplantı birimleri, spa ve fitness merkezleri, yaşam ve çalışma alanları, İstanbul’un ilk ve tek alışveriş sokağı, kentsel meydanlar ve buluşma yerleri, sinema, squash, bowling, cafe ve restoranlar, koşu parkuru, çocuk parkları bulunuyor.


Metropol İstanbul nerede?

Adres: Atatürk Mahallesi Ataşehir Bulvarı Ata Blokları karşısı Ataşehir-İSTANBUL


Metropol İstanbul Ataşehir iletişim!

Telefon: 444 82 92

Web adresi: www.metropolistanbul.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com