29 / 03 / 2024

Mahal Sancaktepe’de teslime kadar taksit de yok peşinat da!

Mahal Sancaktepe’de teslime kadar taksit de yok peşinat da!

Mahal Sancaktepe’de teslime kadar taksit de yok peşinat da. Projede kampanya kapsamında Mahal Sancaktepe’den istenilen daireye bugünden tek kuruş ödeme yapmadan sahip olmak mümkün.


Denge Yapı, altı ay sonra teslim etmeye hazırlandığı Mahal Sancaktepe projesinde yeni bir kampanya başlattı. “Teslime kadar taksit de yok peşinat da yok” adını taşıyan kampanya kapsamında Mahal Sancaktepe’den istenilen daireye bugünden tek kuruş ödeme yapmadan sahip olmak mümkün. Kampanyadan yararlanıp Mahal Sancaktepe’den daire alanlar, ödemelerine evlerini teslim aldıktan sonra başlayacaklar 

 

Denge Yapı tarafından Sancaktepe’de hayata geçirilen Mahal Sancaktepe projesinde teslime kadar peşinat vermeden ve taksit ödemeden konut sahibi olunabiliyor. Mahal Sancaktepe’nin avantajlı ödeme planlarıyla konut alıcısının hayatını kolaylaştıran yeni kampanyası  “Teslime kadar taksit de yok peşinat da yok” adını taşıyor. Kampanyadan yararlanıp Mahal Sancaktepe’den istedikleri daireyi alanlar teslime kadar tek kuruş ödeme yapmıyor. 


Mahal Sancaktepe’de teslimlerin altı ay sonra yani Aralık ayında başlayacağını söyleyen Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, “Daire sakinlerimiz evlerini teslim aldıktan sonra peşinatlarını ve tıpkı kira verir gibi kredi taksitlerini ödeyebilecek. Kampanyamızdan ev almak isteyen ama bugün için elinde yeterli birikimi olmayan herkes faydalanabilir” dedi. 

Mahal Sancaktepe’de tüm konutların yüzde 1 KDV ile satıldığını belirten Bayram, projede 1+1 dairelerin fiyatının 153 bin 150 liradan, 2+1 dairelerin 209 bin 550 liradan, 3+1 dairelerinse 325 bin 800 liradan başladığını açıkladı. 


Keyifli bir yaşam sizi bekliyor

Abdullah Bayram’ın verdiği bilgiye göre Sancaktepe’de 15 bin 640 metrekare arazi üzerinde yapılan Mahal Sancaktepe projesi her biri dokuz katlı 6 bloktan ve 306 daireden oluşuyor. Mahal Sancaktepe’de tek tip 1+1, üç tip 2+1 ve tek tip 3+1 olmak üzere toplam beş farklı tipte daire yer alıyor. Site sakinlerine keyifli bir yaşam sunmaya hazırlanan Mahal Sancaktepe’de arazinin yüzde 79’u açık alanlara ayrıldı. Mahal Sancaktepe’de çocuk oyun alanları, açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, yürüme ve koşu yolları, süs havuzları, kamelyalar, basketbol, voleybol ve mini futbol ortak spor alanları, meyve bahçeleri, kapalı sosyal tesiste bay / bayan sauna ve fitnessclub ile kapalı havuz bulunuyor. Ayrıca site genelinde insan ve araç güvenliği için 7/24 güvenlik hizmeti, kapalı ve açık otoparklar yer alıyor.  


Şehir Hastanesi’ne 2 dakika uzaklıkta

Yapımı devam eden metronun faaliyete geçmesiyle birlikte İstanbul’un herhangi bir yerine ulaşımın daha da kolaylaşacağı Sancaktepe bölgesinin kalbinde yer alan Mahal Sancaktepe, TEM Otoyolu’nun yanı başında ve TEM-Kartal bağlantı yoluna 5 dakika mesafede bulunuyor. Mahal Sancaktepe, 4.100 yataklı Şehir Hastanesi’ne 2 dakika ve 400 yataklı Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 6 dakika uzaklıkta yer alıyor.  


Mahal Sancaktepe satış ofisi

Telefon:0216 311 66 67

Web Adresi: www.mahalsancaktepe.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri