29 / 03 / 2024

Lokum Evler Tuzla satışa çıktı! 24 ay 0 faiz! Yüzde 30 indirim!

 Lokum Evler Tuzla satışa çıktı! 24 ay 0 faiz! Yüzde 30 indirim!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı, Tuzla'da inşa edecekleri Lokum Evler Projesi'ni düzenledikleri basın toplantısıyla tanıttı. Emlak sektörüne yeni bir soluk getirecek projenin tanıtımına DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya ve Metropolist Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Derbazlar katıldı.


DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığı Kartal'da yer alan ofis projesi Metrowin Tower'dan sonra bu kez de Lokum Evler projesine imza atıyor.


DKY İnşaat ve Metropolist Yapı, Tuzla'da inşa edecekleri Lokum Evler Projesi'ni düzenledikleri basın toplantısıyla tanıttı.  Emlak  sektörüne yeni bir soluk getirecek projenin tanıtımına DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya ve Metropolist Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Derbazlar katıldı. 


Doğaya Dokunan Optimum Metrekareler

Lokum Evler projesi ile  İstanbul  'da masal gibi bir hayat sunmayı hedeflediklerini veurgulayan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, '' Projemizde insanların doğaya dokunabildikleri bir hayat sunuyoruz. Şehir yaşamı toplumsal ilişkilerimizi ve kültürümüze özgü sosyal yaşantılarımız değiştiriyor. Biz de Lokum Evler projemizde mahalleli olma kültürünü ve nostaljik komşuluk ilişkilerini yeniden canlandırmak istedik doğayla iç içe sosyal peyzaj alanları oluşturduk, bu nedenle peyzajımızı da Sosyal Peyzaj olarak adlandırdık''dedi.


Metropolist Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Derbazlar ise aile yaşamını öncelik aldıklarını belirterek, ''Daire planların tamamında fonksiyonel metrekareler kullanarak yaşam kalitesin, ön planda tuttuk. Yaşam alanları maksimum kullanıma yönelik ve modern ve aile konseptine uygunluğunu öncelik aldık'' diye konuştu.


Aidatlar Dert Edilmeyecek

Kira tutarındaki aidatların Lokum Evler'de olmayacağını vurgulayan Ali Dumankaya ''lokum Evler Projesini aidat tutarlarını makul düzeyde tutma hedefiyle planladık. Projedeki peyzaj alanları bölgedeki iklimsel veriler, topoğrafya, seyir ve rüzgar unsurları gözetilerek tasarlandı. Aidat tutarlarını artıran su öğeleri yerine doğayla bütünleşen ve uyum sergileyen ağaç, bitki ve çiçeklerin kullanılmasıyla oluşturulan yürüyüş yolları, bisiklet parkurları ve seyir teraslarıyla zengin, sosyal peyzaj deneyimi sunarken aidatların da makul seviyelerde tutulmasını sağladık'' dedi. 


Avantajlı Lokasyon ve Bölgeye Değer Katan Proje

Lokum Evler çevresine değer katacak bir proje olacak. Tuzla sahiline 8, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 6, alışveriş merkezlerine 14, üniversiteler bölgesine 12 dakika mesafede olacak projenin sosyal ve sportif alanlarına yakınlığı da avantajlardan bir diğeri.


1.998 TL'den Başlayan Metrekare Fiyatları

Lokum Evler Projesinin park alanı dahil toplam 53 dönüm arazi üzerine kurulacağını belirten Ömer Derbazlar Proje hakkında şunları söyledi: ''Fiyat açısından projenin ulaşılabilir olmasını istedik. Her dairede balkon, bahçe katlarında ise daireye özel bahçe kullanımı bulunan proje farklı tiplerde 2+1 ve 3+1 toplam 722 adet daireden oluşacak. Metrekare fiyatları 1.998 TL'den başlayacak.


Lansmana Özel %30'a Varan Özel İndirim 

Teslim tarihinin 2016 Aralık ayı olacağı ön görülen projede Eylül sonuna kadar devam edecek lansman özel indirim sayesinde;


* 328 bin TL'den başlayan 2+1 daireler yüzde 30'a varan indirim avantajıyla 237 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken;


* 430 bin TL'den başlayan 3+1 daireler yüzde 30'a varan indirim avantajıyla 310 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.


Firma bünyesinde 24 aya kadar 0 faizle vadelendirme imkanının yanı sıra yüzde 0,85'den başlayan oranlar ile banka kredisi imkanı sunuluyor. Lansman dönemine özel yüzde 18 indirim avantajına ek olarak peşin ödemelerde yapılacak yüzde 12 indirimden faydalanmak isteyenler projeye yönelik 2000 adet ön talep toplandı. Proje satışları Kartal Dumankaya Vizyon'da yer alan satış ofisinde devam edecek.



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler