29 / 03 / 2024

Kuzey Yakası Başakşehir'de neler var?

 Kuzey Yakası Başakşehir'de neler var?

"İstanbul'un en yeşil yakası" sloganıyla tanıtılan Kuzey Yakası projesinde ofislerin fiyatları 349 bin TL'den başlıyor...



 

Başakşehir'de Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Kuzey Yakası projesinde 373 adet ofis, ticari alan ve otelin yanı sıra birçok sosyal etkinlik alanına yer veriliyor.  


"İstanbul'un en yeşil yakası" sloganıyla tanıtılan Kuzey Yakası projesinde ofisler satışa çıktı. Projede  ofislerin fiyatları 349 bin TL'den başlıyor. 


10 blok olarak yükselen Emlak Konut Kuzey Yakası konum olarak, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3. havalimanına yakın mesafede, Olimpiyat Stadı’na 4 km, Atatürk Havalimanı’na 18 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise sadece 32 km uzaklıkta yer alıyor. 

 

Kuzey Yakası Başakşehir'de neler var?

364 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Kuzey Yakası projesinde; konut projeleri, metro hattı, entegre ulaşım ağları, sosyal ve kültürel alanlar, alışveriş merkezleri, 

okullar ve spor alanları ile ofisler, ticari alanlar, otel ve hayvanat bahçesi olacak.  


Kuzey Yakası Başakşehir'de 7 blok ticaret ve ofis olarak, kalan 2 blok otel ve kongre merkezi olarak, 1 blok ise içerisinde spor salonu ve kapalı yüzme havuzu bulunan spor tesisi olarak yükselecek. 


Projedeki otelde kongre merkezi 600 kişilik konferans salonu, 143 kişilik toplantı odası, 83 kişilik seminer salonu, 400 m²’lik fuaye ve 2100 m²’lik lobi alanı bulunacak.


 



Tel:444 36 55 


Web: http://www.emlakkonut.com.tr/tr-TR/kuzey-yakasi-ticarileri 


Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com 


 



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı