25 / 04 / 2024

Kiptaş Hadımköy 3. Etap kuraları ne zaman çekilecek?

Kiptaş Hadımköy 3. Etap kuraları ne zaman çekilecek?

Kiptaş Hadımköy 3. Etap kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Başvuru sürecinin bugün başladığı projede son başvuru tarihi 4 Nisan olarak belirlendi...


"Kiptaş Hadımköy 3. Etap kuraları ne zaman çekilecek?" sorusunun yanıtına geçmeden önce projeden bahsedelim... Kiptaş tarafından hayata geçirilen Hadımköy Konutları 3. Etap projesinde satışlar başladı. projede satışlar kura yöntemi ile yapılacak.


Kiptaş Hadımköy 3. Etap projesinde başvuruda bulunmak isteyenler için son gün 4 Nisan olarak belirlendi. Projeye başvuruda bulunmak için şu evrakların hazırlanması gerkeiyor; Nüfus cüzdanı fotokopisi, iki adet başvuru formu, ikametgah belgesi, banka dekontu aslı ve fotokopisi. Başvuru yapanların TC vatandaşı olması, reşit olması ve son 1 yıldır İstanbul'da ikamet etmesi gerekiyor. 


Kiptaş Hadımköy 3. Etap'ın içinde çocuk oyun alanları, cami, 24 derslikli ilköğretim okulu ve ilköğretim okulu yer alacak. Tamamının 84 metrekare 2+1 dairelerden oluştuğu projede fiyatlar 96 bin TL olarak belirlendi.


1472 daireden oluşan Kiptaş Hadımköy 3. Etap projesinde 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. 24 ay sonra teslim edilecek olan projede Yüzde 10 ile yüzde 50 arasında peşinat ödemesi yapılıyor.


Kiptaş Hadımköy 3. Etap kuraları ne zaman çekilecek?

Kiptaş Hadımköy 3. Etap kuraları 16 Nisantarihinde çekilecek. Çekilen kurada konut alma hakkı kazananlarla sözleşmeler 18 Nisan'da imzalanacak.


Kiptaş Hadımköy 3. Etap iletişim

Tel : 0212 428 88 00

Web : www.kiptas.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com