26 / 04 / 2024

Kidstown Riva satılık!

 Kidstown Riva satılık!

2.etabında satışların başladığı Kidstown Riva projesinde teslimler Mayıs ayında başlayacak. Kidstown Riva satılık daire fiyatlar 249 bin TL'den başlayarak yükseliyor....


2 etaptan oluşan Kidstown Riva projesi Eyfel Yapı tarafından İstanbul'un Riva bölgesinde konumlandırılıyor. Kidstown Riva satılık daire fiyatları bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Kidstown Riva projesinin 1. etabında 136 adet daire, 2.etabında ise 44 adet daire yer alıyor. Kidstown Riva projesinin 2. etabında daireler 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon bahçeli olarak tasarlandı.


Kidstown Riva satılık:


Kidstown Riva satılık daire fiyatları lansmana özel avantaj ile 249 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Eyfel Yapı Kidstown Riva ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak Mayıs ayı cevabı veriliyor.


Çocuk kasabası konseptiyle hayata geçirilen Kidstown Riva projesinde zıplama ağları, fenerli adacık, oyun bahçeleri, mini golf sahası, mini market, sauna, yüzme havuzu ve fitness center yer alıyor.


Kidstown Riva ödeme planı bilgisine göre firma bünyesinde 24 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılıyor. Eyfel Yapı Kidstown Riva resimleri için www.kidstownriva.com isimli web adresini ziyaret edebilirsiniz. 


Eyfel Yapı Kidstown Riva nerede?

Kidstown Riva adres: Anadolu Caddesi, No:26 Kidstown Riva Evleri Riva-Beykoz / İstanbul


Kidstown Riva iletişim bilgisi:

Telefon: 0212 294 04 65(pbx)

444 6 530(pbx)

0532 111 44 54(mobil pbx)

Web Adresi: www.kidstownriva.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com