24 / 04 / 2024

Kidstown Riva fiyat!

 Kidstown Riva fiyat!

Kidstown Riva fiyat? Kidstown Riva nerede? Kidstown Riva ödeme planı? Kidstown Riva iletişim? gibi sorularınızın yanıtı haberimizde yer alıyor.


İstanbul Beykoz'un Riva bölgesinde konumlandırılan Kidstown Riva projesi Eyfel Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Kidstown Riva fiyat listesi bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


İkinci etabı ile satışa çıkacak Kidstown Riva projesi çocuk kasabası konseptiyle inşa ediliyor. Kidstown Riva 2.Etap projesinde daireler 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon bahçeli olarak tasarlandı.


Kidstown Riva fiyat:


Kidstown Riva fiyat listesi kapsamında lansmana özel konutlar 249 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Kidstown Riva teslim tarihi Mayıs ayı olarak belirlendi.


Kidstown Riva projesinin ilk etabında 136 adet daire, ikinci etabında ise 44 adet konut yer alıyor. Eyfel Yapı Kidstown Riva ödeme planı kapsamında 24 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor.


Kidstown Riva projesinde yüzme havuzu, sauna, oyun bahçeleri, fenerli adacık, mini market, zıplama ağları, çocuk köyü, fitness center ve mini golf alanı yer alıyor. 


Kidstown Riva nerede?

Eyfel Yapı Kidstown Riva adres: Anadolu Caddesi, No:26 Kidstown Riva Evleri Riva-Beykoz / İstanbul


Kidstown Riva iletişim bilgisi:

Telefon: 0212 294 04 65(pbx)

444 6 530(pbx)

0532 111 44 54(mobil pbx)

Web Adresi: www.kidstownriva.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com