29 / 03 / 2024

Kayaşehir Seyran Şehir Evleri 22 Mart'ta satışta!

Kayaşehir Seyran Şehir Evleri 22 Mart'ta satışta!

Makro İnşaat & Akyapı Ortak Girişimi'nin Emlak Konut GYO ile gelir paylaşımı modeliyle Başakşehir'de inşa edeceği Seyran Şehir projesi 22 Mart Cumartesi günü ön satışa çıkıyor...


Makro İnşaat & Akyapı Ortak Girişimi'nin Emlak Konut GYO ile gelir paylaşımı modeliyle Başakşehir'de inşa edeceği Seyran Şehir projesi 22 Mart Cumartesi günü ön satışa çıkıyor.


Emlak Konut GYO ile Makro İnşaat &Akyapı Ortak Girişimi tarafından Başakşehir'de hayata geçirilen Seyran Şehir projesinin ön satışına 22 Mart Cumartesi günü başlanıyor. "Bir Ev Bir Aile" sloganıyla satışa çıkan Seyran Şehir, 7 blokta 220 konuttan oluşuyor. Projede 2+1'den 5+1'e uzanan geniş daire seçenekleri bulunuyor. 


Ön satışta Seyran Şehir'de bulunan konutların metrekare fiyatının KDV dahil 2 bin 600-2 bin 800 lira arasında değiştiğini belirten Makro İnşaat&Akyapı Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Ercan Uyan, "Satışa dip fiyatlardan başlıyoruz. 


Belirlediğimiz satış fiyatımız maliyet fiyatımıza çok yakın. Fiyatları zaman içinde artıracağız. Dolayısıyla ön satıştan daire alanlar ilk günden itibaren kazanmaya başlayacaklar" dedi. 


"Bir ev bir aile" Seyran Şehir'in aile konseptli bir proje olduğunu söyleyen Uyan, "Bu nedenle projede aile yaşamına uygun geniş dairelere yer verdik. 


Seyranşehir'de 2+1,2,5+1, 3,5+1,4,5+1 ve 5+1'den oluşan geniş daire seçenekleri bulunuyor" açıklamasını yaptı. Seyran Şehir'de 2+1 konutların projenin en küçük alanlı daireleri olarak belirlendiğini ifade eden Uyan, "Dairelerin tamamında iş odaları ve yemek odaları ile biri ebeveyn yatak odasında olmak üzere iki adet banyoya yer verildi. Ayrıca her daireye en az iki odadan erişilen geniş ve daire kullanımına özel, açık ve kapalı balkonlar yerleştirildi" diye konuştu. Seyran Şehir'in 2014 yılının en yeni ve teknolojik ürünleriyle donatıldığını dile getiren Ercan Uyan, "Projemizde her daireye minimum bir adet kapalı otopark hakkı da veriyoruz" dedi. 


Posta Gazetesi 



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler