16 / 04 / 2024

Kartal Rönesans Sayfiye satış ofisi!

Kartal Rönesans Sayfiye satış ofisi!

Kartal Rönesans Sayfiye satış ofisi iletişim bilgileri için haberimizi okuyabilirsiniz. 2015 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan projede daireler 185 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Kartal Rönesans Sayfiye satış ofisi bilgilerine geçmeden önce projeden bahsedelim. Kartal'ın Yakacık bölgesinde inşa edilen projede 276 adet daire bulunuyor. Projedeki daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 olarak tasarlandı.


Kartal Rönesans Sayfiye projesinde bulunan dairelerin alanları 68 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiyor. Projedeki dairelerin metrekare birim fiyatı ortalama 3 bin TL olarak belirlendi.


Kartal Rönesans Sayfiye fiyat listesi kapsamında dairelerin fiyatları 185 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimleri Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.


Rönesans Sayfiye projesine fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatı alanları inşa ediliyor. Kartal Rönesans Sayfiye satış ofisi ile iletişime geçerek satılık daireler hakkında bilgi alabilirsiniz 


Rönesans Sayfiye ödeme koşulları kapsamında toplam bedelin yüzde 5'i peşin, yüzde 5'i Eylül 2014'te, yüzde 5'i Mart 2015'te, yüzde 10'u ise Mart ayında ödenecek. Kalan bedel için banka kredisi kullanılabiliyor.


Kartal Rönesans Sayfiye satış ofisi nerede?

Rönesans Sayfiye Evleri adres : Balcıdere Sokak No:2 Yakacık-Kartal/İstanbul


Kartal Rönesans Sayfiye satış ofisi iletişim

Tel: 444 76 75 

Web: www.ronesanssayfiye.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com