28 / 03 / 2024

Kale Kent Beylikdüzü teslimleri ne zaman?

Kale Kent Beylikdüzü teslimleri ne zaman?

Kale Kent Beylikdüzü teslimleri ne zaman? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede daire fiyatları 280 bin TL'den başlıyor...


Satış süreci devam eden proje 1.471 adet daireden meydana geliyor. Kale Kent Beylikdüzü teslimleri ne zaman?


100 bin metrekare arsa alanına sahip olan Kale Kent Beylikdüzü Projesi'nde yüzde 50 peşinatta ise kalan bedel 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 


Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa edilen projede yüzde 25 peşinatta, kalan yüzde 75'lik kısım banka kredisiyle ödeniyor. 


Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Kale Kent Evleri fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Kale Kent Beylikdüzü kampanyası devam ediyor.


Liv Yapı Kale Kent'te 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanan konutlar bulunuyor. Kale Kent Beylikdüzü kampanyası kapsamında peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. 


Kale Kent Rezidans'ta su oyunları, tenis kortu, yapay adalar, su basamakları, fitness center, sauna, seyir terasları, Türk hamamı, yürüyüş ve bisiklet parkurları, açık ve kapalı yüzme havuzları gibi ortak yaşam alanlarına yer veriliyor. 


Kale Kent Beylikdüzü teslimleri ne zaman?


Kale Kent Konutları'nın birinci etapta bu yıl Aralık ayında, ikinci etapta ise 2016 yılı Aralık ayında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Beylikdüzü Kale Kent adres: Adnan Kahveci Mah. Anadolu Cad. No: 22,Beylikdüzü/İstanbul


Kale Kent satış ofisi 

Telefon: 444 38 07   

Web: http://www.kalekent.com.tr/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com