19 / 04 / 2024

Kadıköy Kent Plus ne zaman teslim edilecek?

Kadıköy Kent Plus ne zaman teslim edilecek?

Kampanyası bulunan Kadıköy Kent Plus projesinde ilk 20 daire için peşin alımlarda yüzde 20 indirim imkanı veya yüzde 10 oranında indirim ve 48 ay taksit imkanı sağlanıyor. Peki Kadıköy Kent Plus ne zaman teslim edilecek?


Emay İnşaat tarafından yükselen Kadıköy Kent Plus projesinde dairelerin satış süreci devam ediyor.  Kadıköy Kent Plus ne zaman teslim edilecek? sorusuna cevap vermeden önce proje hakkında kısaca bilgi verelim. 


Alternatif daire seçenekleri arasında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salonların yer aldığı Kadıköy Kent Plus'ta ilk 20 daire için kampanya düzenlendi. Kampanyaya göre projede peşin alım olduğunda yüzde 20 indirim imkanı ya da yüzde 10 indirim ve 48 ay taksit fırsatından yararlanılıyor.


Konum olarak Kadıköy Kent Plus projesi Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’na, metroya Söğütlüçeşme ve Fikirtepe metrobüs duraklarına ve Bağdat Caddesi’ne yakın alanda yer alıyor. 


Kadıköy Kent Plus ne zaman teslim edilecek? sorusuna ise proje dairelerin 2016 yılının Şubat ayında teslim edileceği cevabını veriyor.


Kent Plus satış ofisi

Telefon: 444 20 01 

Web: www.kentplus.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com