28 / 03 / 2024

İttifak İnşaat, Sağlıkkent ile Beylikdüzü’ne nefes aldıracak!

 İttifak İnşaat, Sağlıkkent ile Beylikdüzü’ne nefes aldıracak!

İttifak İnşaat'ın çevreye önem veren bir bakış açısının yansıması olan Sağlıkkent projesi, inşaat alanının %76'sının yeşil alan olmasıyla konutlarda sağlık devrini başlatıyor.


35 yıldır yurt içi ve yurt dışında imza attığı projelerle tanınan İttifak İnşaat, Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği bölgenin en sağlam, en ekonomik ve en kullanışlı projesi Sağlıkkent ile çalışmalarını sürdürüyor. 21.000 metrekare alan üzerine kurulu Sağlıkkent projesi; 10 blok, 577 daireden oluşuyor. Projede 2+1 daireler 79 ve 98 metrekare, 3+1 daireler ise 118 metrekare seçenekleriyle satışa sunuluyor.  


2+1 daireler 79 metrekare 166,000 ve 98 metrekare 210,000 TL'den başlayan fiyatlarla, 3+1 daireler 118 metrekare 220,000 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Tıp dünyasından birçok sakine sahip olan proje, yeşilliklerle dolu bir alanda sağlığını korumak ve yaşam standartlarını yükseltmek isteyenler için yenilikçi çözümler sunuyor.


Yüksek yaşam standardı sunan ulaşılabilir konutlar


İttifak İnşaat'ın çevreye önem veren bir bakış açısının yansıması olan Sağlıkkent projesi, inşaat alanının %76'sının yeşil alan olmasıyla konutlarda sağlık devrini başlatıyor. Sosyal imkanların da oldukça geniş tutulduğu proje, doğal peyzaj alanlarıyla birleşen mimarisiyle estetik yönünü vurgularken, m2 fiyatları emsal projelere göre çok daha uygun satışa sunuluyor. Proje aynı zamanda hemen taşınma fırsatı da sunuyor.


Bakırköy - Beylikdüzü metrosuna 2 dakika mesafe, hayatı kolaylaştırıyor


Lokasyon olarak İstanbul'un ulaşıma en uygun noktasında yer alan Sağlıkkent projesinde, siteden metrobüs durağına ücretsiz ring seferler yapılıyor. Proje, Beylikdüzü E-5'e yürüme mesafesinde, yapımına yakın zamanda başlanacak olan Bakırköy Beylikdüzü metro hattına da 2 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Metrobüs güzergahına da yakın konumda yer alan proje, Avrupa'nın en büyük otomotiv alışveriş merkezi olan Autopia'ya ve TEM bağlantı yoluna komşu olmasıyla da her yere kolayca ulaşım sağlıyor. Firma, inşaat sektöründe inovatif bakış açısını sergileyen yeni projeleriyle yer almayı sürdüreceğinin sinyallerini veriyor.




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler